Propere gevel, prachtig huis.
Reken op DS Cleaning voor gevelreiniging Oost-Vlaanderen!

DS ZeroMos is een uiterst doeltreffend middel om op een milieuvriendelijke manier algen en mossen van iedere ondergrond moeiteloos aan te pakken want het is 100% biologisch afbreekbaar.

Voordelen van DS ZeroMos:

  • DS ZeroMos is in zijn verdunde vorm niet agressief voor de ondergrond.
  • Het product impregneert en laat een laag achter welke niet zichtbaar is.
  • Werkt tot één jaar lang.
  • Door gemakkelijke toepassing en preventieve werking werkt DS ZeroMos zeer arbeidsbesparend.

Toepassing:

DS ZeroMos wordt eenvoudig verwerkt, door een juiste verdunning van het product over de bevuilde ondergrond te sproeien of te gieten, er hoeft niet geschrobd of geboend te worden, slechts afwachten is voldoende.

Het belangrijkst bij iedere toepassing is het goed nat spuiten van de vervuiling met de aangemaakte verdunning DS ZeroMos. De alg en mos kan, zoals een spons, zichzelf geheel verzadigen.

Bekijk hier het Veiligheidsinformatieblad

Volgens EG-richtlijn 2001/58/EC

Veiligheidsinformatieblad DS ZeroMos

Aanvraag offerte

Gebruiksaanwijzing:

Bestrating (steen, hout, beton, metaal of legeringen, etc.): Hoe zwaarder de vervuiling, hoe geconcentreerder men dient te werken. Dit om een optimaal mogelijk resultaat te verkrijgen.

  • DS ZeroMos met water verdunnen en aanbrengen. Normaal volstaat een verhouding van 1:15/20.
  • Als men DS ZeroMos voor de eerste keer gebruikt en er sprake is van overdadige vervuiling ( veel groene aanslag ) dan moet men DS ZeroMos geconcentreerder gebruiken. (1:10). Bij zeer zware aanslag (grindtegels met bijvoorbeeld mos) DS ZeroMos met 1:5 verdunnen.
  • Zorg ervoor dat houten vlonders of steigers droog (!) zijn voordat u deze behandelt. De houtsoort doet niet ter zake. DS ZeroMos kan probleemloos op elke houtsoort worden aangebracht. Verdun DS ZeroMos 1:10 met water en ondergrond goed nat maken met verdunde oplossing.
  • DS ZeroMos dient te worden aangebracht boven het vriespunt! Minimale inwerktijd is ongeveer 2 uur.

Schutting/ hekwerk: (verticale oppervlakten): Het te behandelen materiaal dient zo droog mogelijk met de verdunde DS ZeroMos te worden behandeld.

  • Maak het object goed nat met verdunde DS ZeroMos
  • Bij gewone vervuiling: DS ZeroMos 1:10 verdunnen met water. Bij grove of zware vervuiling: DS ZeroMos 1:5 verdunnen. Het verdient aanbeveling DS ZeroMos op verticale oppervlakten aan te brengen met pompspuit/ pulverisator. Na enkele dagen is de groene aanslag afgestorven. De regen doet de rest!


DS ZeroMos zorgt ervoor dat de groene aanslag vanzelf verdwijnt, maar voorkomt ook nieuwe aanslag! Na gebruik blijven er werkzame stoffen in de ondergrond achter die nieuwe alg- en mosvorming tegen gaan.

U hoeft DS ZeroMos alleen in de juiste mengverhoudingen aan te brengen en de regen doet de rest!

Het is te koop vanaf 5l. – bij ons af te halen op het bedrijf of het kan bij u thuis gratis geleverd worden (binnen een straal van 15 km rond Eeklo).

Onderstaand hebt u de prijs van DS ZeroMos reeds gebruiksklaar (verhouding 1/1).

Eenheid : 5 liter

Product : DS ZeroMos

Prijs excl BTW : € 18,50

BTW 21% : € 3,88

Prijs incl BTW (2017) : € 22,38

Eenheid : 10 liter

Product : DS ZeroMos

Prijs excl BTW : € 34,50

BTW 21% : € 7,24

Prijs incl BTW (2017) : € 41,74

Biomos toelatingsnummer: 8207 B en 11969 N

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor het verkeerdelijk gebruik van het product. Voor gebruik het veiligheidsinformatieblad doornemen. Bij ons verkrijgbaar of hier via deze link: http://www.biotwin.nl/wp-content/uploads/2015/09/biomos-veiligheidsblad.pdf. Aanraking met huid, ogen en kleding vermijden. Buiten het gebruik van kinderen bewaren. Opslag als gevaarlijke stof en gescheiden van zuren. Vorstvrij bewaren. In goed afgesloten verpakking bewaren.